VLOG 4: sa ei ole üksi!

Mu head kliendid, sõbrad! Neljas vlogi oli minu sees valmis juba ammu, kuid vajas aega, et väljenduda. Võtsin ette jälle teekonna ja nii sündisid mõtted, mida teiega jagada! Minu jaoks on äärmiselt oluline pöörata tänases olukorras tähelepanu meie vaimse tervise heaolule! Seetõttu tean ka, et paljudel ei ole alati võimalust finantsiliselt endale lubada teraapiat/nõustamist. Seetõttu […]

Mu head kliendid, sõbrad!

Neljas vlogi oli minu sees valmis juba ammu, kuid vajas aega, et väljenduda. Võtsin ette jälle teekonna ja nii sündisid mõtted, mida teiega jagada!

Minu jaoks on äärmiselt oluline pöörata tänases olukorras tähelepanu meie vaimse tervise heaolule! Seetõttu tean ka, et paljudel ei ole alati võimalust finantsiliselt endale lubada teraapiat/nõustamist. Seetõttu teen maikuus 2020 kokku neljal päeval seansse, kus klient raha mulle selle eest ei maksa.

Kui soovid tulla nn eriseansile, siis kirjuta mulle kõigepealt selleks nn motivatsioonikiri: liis@timewaver.ee, et saaksin teada, miks just sinul seda vaja on? Mida ja kui palju oled nõud enda poolt pühendam aja panustama, et hakkaksid oma elus soovitud muutust looma?

Eriseansid toimuvad Tallinnas, Tõnismäe Stuudios vaid eelregistreerimisega N 7. mail, N 14. mail, N 21. mail ja K 27. mail.

Heade soovidega,
Liis

Veel lugusid

crossmenuarrow-down